Anstendig elvepadling

Med Vixef, Roland Garros, Dåit og 32571
Tidsrom 4 dager

Vi fikk ett oppdrag i byen/borgen Fort Tremmel av Opus Brimmelmann.

Vixef, Roland Garros, Dåit og 32571 forlot Fort Tremmel for og melde sin tjeneste i Fallby. Oppdraget er en avtale mellom Fort Tremmel og fallby om og sende sine beste menn når det trengs. Men de beste var vist ett annet sted så Fort Tremmel fant noen blåøyde eventyrere som reket rundt i gatene og sendte dem av gåre.

De reiste i en liten kano nedover elven, og allerede første kveld kom de over en liten gruppe hobbiter som ikke hadde det så greit. Som de ansfarsfulle og hyggelige eventyrerne de er så tibøy de seg og holde vakt over hobbitene og sin egen leir.

Mitt på natten så var det ett hjertens skrik og eventyrerne stormet bort til hobbitene for og se hva som hadde sjedd. En av hobbitene hadde blitt til en goblin!! Slimete og stygg vrei den seg og peep mens eventyrerne bant han fast til ett tre. Hobbitene forklarte at den tidligere hobbiten hadde blitt syk og dermed blitt til en goblin. Men de hadde en kur.. De bare manglet ingrediensene. Det var noe mumling om det virkelig var en goblin, og noen sa at gobliner kunne puste under vann. Så evetyrerne sjekket dette ut med noe uheldig resultat. Enten kunne ikke gobliner puste under vann eller at det ikke var en goblin.

Neste dag padlet de stolte eventyrerne videre ned over elven. De seilte forbi en ny liten leir og så at det var masse små svart dverger der. To av dem kastett seg i en kano og forfulgte eventyrerne. Stoldte Ronald fikk pil etter pil i sin veldtrente overkropp mens Dåit og Vixef prøvde og treffe dvergene. Da det begynte og se ganske mørkt ut så smelte Dåit inn noen blink skudd og den ene dvergen gikk ned. Moralen steg og eventyrerne fikk tak i den siste dvergen med overlegen suverenitett og satte sine siste piler i hans rygg.

Slitne men høye til mots padlet de videre nedover elven mot ett lite vertshus ved et stort fossefall uten noen flere større begivenheter. En Kjempe ble oppservert tyggene på en svart dverg men kjempen virket fornøyd med maten han allerede hadde fisket fra elven.

Men det er fortsatt flere netter til eventyrerne kommer seg til Garros og videre til Fallby

kallmark/sesjoner/001.txt · Last modified: 2018/12/17 13:19 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 4.0 International
Driven by DokuWiki Recent changes RSS feed Valid CSS Valid XHTML 1.0